Maribor (Slovenie)
Door: kesj
31 Augustus 2013 | Slovenië, Maribor
We zijn intussen in Wenen beland en hebben daar de mooiste plaats op de camping, mag ook wel voor de prijs die ze hier rekenen, € 30.00 per dag en doodstil op de camping.
Gevraagd hoe het komt dat het nu zo stil is en in mei en juni iedere dag vol.
O, was het antwoord wacht maar tot 01 september want dan loopt het weer vol. (op 01 september begint het korting seizoen weer - € 16,00 per dag).
Vandaag op de fiets naar Schonbrunn (je weet wel het paleis van Sisi) geweest, een afstandje van ca 20 km dwars door de stad maar wel bijna overal fietspaden.
Wat een paleis, zo groot en lux, geen gebrek aan geld en middelen om dit soort gebouwen te bouwen.
Het weer is ook weer een stuk beter en vandaag zelfs de korte broek weer aangehad en het ziet er voor de komende dagen weer goed uit. Morgen vertrekken we naar Maribor in Slovenie. Dit land kennen we niet, we zijn er ooit eens een stukje doorheen gereden. We zijn dus benieuwd. Zal nog even een paar foto’s bij te voegen van het paleis van Sisi.
Groetjes - Kesj
Maribor, 31 augustus 2013
Vrienden,
Vandaag een rijdag van Wenen naar Maribor in Slovenie een afstand van ca 277 km door een prachtig landschap.
Aangekomen op een prachtige camping met super schoon sanitair en een prachtige omgeving. Morgen gaan we op de fiets Maribor in, we schatten een afstand van ca 5 km om in het centrum te komen en dan nog helemaal over fietspaden. Vanavond hebben we op mijn geboortedag een heerlijk hapje gegeten en dat voor de prijs van € 31,50
Zal straks nog even wat foto's uploaden van Wenen van het paleis van Sisi.
Stop er nu mee en zal morgen weer even verslag uitbrengen.
Hier gratis Wifi terwijl in Wenen 2 uur € 7,00 kost.
Groetjes
Kees en Sjouktje
31 Augustus 2013 - 22:57
Bert En Louise:
Hoi lieve mensen, het is nog geen 24.00 uur dus we kunnen Kees nog feliciteren!
Bij deze...VAN HARTE GEFELICITEERD.
En nog een gezellig uurtje van deze dag, gr. uit Rhenen van Bert en Louise. -
01 September 2013 - 10:16
Paul En Carin:
Kees, van harte proficiat en dat het maar weer een mooi jaar mag worden. Wenen is een mooie stad en Schonbrunn is prachtig. In Wenen is heel veel te zien.
Ik denk, dat dit voorlopig onze laatste reactie is, want wij vertrekken morgen en wij hebben niet overal wifi.
Jullie heel veel reis- en kijkgenot en tot ziens/mails.
Groetjes, Paul en Carin