NKC weekend
Door: kesj
01 April 2012 | Nederland, Amsterdam
We zijn alweer een weekje thuis en hebben gedurende het weekend een blocnote op tafel gehad en alles wat nog miste of gewijzigd moest worden hierop geschreven.
Het NKC weekend was met 47 andere campers die voor het eerste jaar een camper hadden. De NKC heeft Nederland in 7 regio's verdeeld dus kan je nagaan hoe slecht het in Nederland gaat.
Het was een erg gezeelig weekend met veel voorlichting en veel lekker eten. Het weekend werd voor ons naast de deur gehouden en wel in Zeewolde. Op zondagmiddag zijn we naar Assen vertrokken omdat onze kleindochter Marli jarig was. Na even een kleine show zijn we naar de camping vertrokken en op de fiets weer naar de verjaardag van Marli gegaan,(4 km).
Wij, maar ook de camper heeft dit alles goed doorstaan en op maandagmiddag waren we weer thuis.
Gisteren ben ik nog even aan het experimenteren geweest met de 230 volt TV en een omvormer. Had nog zo'n ding liggen en was beieuwd of hij genoeg capacitiet had. Volgens internet moest het kunnen en kon ik wel 10 uur TV kijken op de accu.
Alles aangesloten en ook nog wat verlichting aan zoals er 's avonds ook zullen branden en dan maar eens kijken of dit goed gaat. Na 5 kwartier nog geen probleem en heb ik de boel maar uitgezet want het was erg koud in de camper, 8 graden.
Weet nu in ieder geval dat als we niet aan de stroom staan we toch even journaal en een beetje sport kunnen kijken. Tijdens de reizen gaan we weleens kijken hoelang we op de accu kunnen leven. Best spannend na 30 jaar altijd aan een stroompaal te hebben gestaan.
Zodat was het weer even en schrijf nog wel even een stukje voor we definitief op reis gaan. Maar eerst nog het weekend van de ANWB reisbegeleiders over 9 dagen.
Groetjes
Kees en Sjouktje