Potes, Spanje - Reisverslag uit Llanes, Spanje van kesj - WaarBenJij.nu Potes, Spanje - Reisverslag uit Llanes, Spanje van kesj - WaarBenJij.nu

Potes, Spanje

Blijf op de hoogte en volg

31 Augustus 2012 | Spanje, Llanes

Amigos,

We zijn weer een dagje verder en op deze heugelijke dag hebben we heerlijk een hapje gegeten en iets gedronken. Vandaag zo'n 8 km gewandeld. Van de camping naar Potes 3km en weer terug en in Potes nog zo'n 2 km. Leuk stadje (zie foto's)
Morgen vertekken we en gaan terug naar de kust en wel naar Cadillero, een stukje voorbij Gyon. We gaan dit via een aantal binnenwegen doen en komen daarbij heel wat haarspeld bochten tegen als we de kaart moeten geloven. Ben erg benieuwd hoe de camper dat verwerkt. Tot nu toe hebben we trekkracht genoeg, loopt overal soepel omhoog We koeten alleen opletten voor overhangende rotsen hebben we op weg hiernaar toe gemerkt en soms zijn de wegen toch wel erg smal.
Dus morgen zo'n 120km door de bergen.
We kunnen merken dat we in de bergen zitten want aan het eind van de dag wordt wel kouder en vanmorgen was het 13 graden in de camper en hebben we de kachel even aan gezet.
Hier laten we het vandaag even voor en hoop dat het goed gaat want het eerste stukje wat ik net heb geschreven was weg voordat ik het had verzonden.
Groetjes
Kees en Sjouktje

• 31 Augustus 2012 - 22:32

Helga:

Hier ook fris, heb de gordijnen maar weer eens dicht gedaan. Het weekend belooft gelukkig lekker weer, dus kunnen we nog even genieten van de laatste daagjes van de zomervakantie. Succes met de bochten!

• 01 September 2012 - 10:44

H&C:

Uiteraard ook nog de felicitatie onzerzijds op de heugelijke dag H&C