Turku - Finland
Door: kesj
20 Mei 2009 | Finland, Turku
Vandaag Turku in geweest en ik moet constateren dat het niets bijzonders is, Een oude bende en de kathedraal is ook niet iets om over naar huis te schrijven. Zal het daarom kort houden en wel de foto'van de boottocht en de kathedraal bijsluiten of in het fotoboek plaatsen. Heb nog wat moeite de foto's bij het juiste bericht te krijgen.
Groeten
Kees en Sjouktje
20 Mei 2009 - 13:27
Henk & Corry:
Op de foto's lijkt soms meer dan de werkelijkheid, maar tot heden denk ik dat jullie reeds een mooie reis hebben. Wij gaan morgen dus de eerste 1 1/2 week zal ik geen reactie meer geven -
20 Mei 2009 - 19:57
Helga:
Prachtige foto's, spreekt me wel aan. Henk toch maar eens zien over te halen i.p.v. naar het zuiden naar het noorden te reizen. -
26 Mei 2009 - 12:48
Gerrie En Marc:
Dag Cees en Sjouktje,
Heb alle berichtjes even gelezen. Zo te horen genieten jullie volop, al is het soms even afzien (vroeg op, tandarts, regen) het lijkt Nederland wel.
Geniet maar volop van de natuur en de rest, enne Sjouktje... ook in Zwden hebben ze hele leuke quiltwinkeltjes en boeken.
Groetjes Gerrie en Marc