Caminha - Reisverslag uit Caminhate, Guinea-Bissau van kesj - WaarBenJij.nu Caminha - Reisverslag uit Caminhate, Guinea-Bissau van kesj - WaarBenJij.nu

Caminha

Blijf op de hoogte en volg

05 September 2012 | Guinea-Bissau, Caminhate

Vrienden, 05 september 2012

Vandaag weer een reisdagje en wel een afstandje van ca 150 km. Tot nu toe had de navigatie perfect gewerkt. Van iedere camping tikte ik de coordinaten in en dan bracht de navigatie ons perfect op de camping. Vandaag ging de navigatie in de fout. Het koste ons ongeveer 25 km extra. De coordinaten brachten ons tot op 100 meter van de camping. Alleen jammer dat er een zeearm tussen zat en aangezien de camper niet kan varen moesten we terug om ergens een oversteek te vinden. Zei de hele tijd al tegen Sjouktje: "het klopt niet, we moeten aan de andere kant van de baai zijn, maar misschien is daar een brug". Niet dus.
Deze zeearm geeft de grens aan tussen Spanje en Portugal We zitten nu dus in Portugal en aan de overkant, waar we eerst stonden, is het Spanje. Morgen denken we maar eens een rustdag te houden en misschien dat we voor het eerst de fietsen eens uit de garage gaan halen want het is hier langs deze zeearm redelijk vlak, Tot nu toe zaten we steeds in bergachtig gebied en was fietsen, voor ons, niet mogelijk.
We hebben hier weer eens gratis internet. dus we kunnen weer volop berichtjes schrijven en op het net zetten.
Dit was het weer voor vandaag.
Kees en Sjouktje

• 05 September 2012 - 21:03

Giel En Ank:

Hallo vakantie gangers, jullie maken weer een mooie reis lezen wij. Wij vinden het erg leuk hoor.
    Het is weer een hele belevenis, maar jullie zijn dat wel gewend.
    We kijken weer naar een volgend uit, gr Giel en Ank

• 06 September 2012 - 08:58

Bouke En Henny:

Zijn de bosbranden in Portugal al in beeld? Goed uitkijken waar je naar toe gaat. Komende dinsdag zitten wij in Spanje. Groet Henny en Bouke